New York, New York

Het was een typische vrijdagavond, dus ze begon zich klaar te maken voor een avondje uit in The City. Op vrijdagavond is het er lekker druk, waar ze van houdt.

Het was 10 na 9, tijd om zich klaar te maken dus. Ze begon zich aan te kleden. Ze ging voor de gebruikelijke kledij, niet te opvallend. In haar handtas stak ze de gebruikelijke spullen.

Zo. Helemaal klaar voor vertrek was ze.

Ze stapte in haar auto en weg was ze. Het was maar tien minuutjes rijden naar het centrum. Eens aangekomen in het centrum, reed ze wat rond op zoek naar een leuke bar om haar avond te spenderen.

Ze parkeerde haar auto en liep de bar in. Op het einde van de toog nam ze plaats en bestelde ze het gebruikelijke. Na een tijdje kwam er een man op haar af. Ruig, maar toch een vriendelijk gezicht, geen dreiging dus. Ze sloegen aan de praat en na het ene drankje volgde al snel het andere. De alcohol vloeide en het gelach werd luider en luider.

Na een tijdje bedankte ze hem vriendelijk voor de fijne avond en stond op. De man stond ook op en bood haar een lift naar huis aan, die ze gretig aannam.

Aangekomen bij haar appartement, ging de man mee naar boven. Hij deed de deur achter zich dicht en draaide zich naar haar om. Haar gelach verdween en toen werd het stil. De man, die nu een stuk groter leek als ervoor, kwam op haar af. Traag en rustig, maar met een koele blik.

Hij stopt net voor haar, strekt zijn armen uit en legt ze rond haar nek. Wanneer hij naar voor buigt om haar te kussen, voelt hij een stekende pijn in zijn buik.

Ze begint te lachen, eerst flauw, maar als snel hysterisch en duivels. De man zakt op zijn knieën en terwijl hij doodbloed op haar vloer, wandelt ze in alle rust naar de keuken en begint een cocktail te maken. Het wachten is begonnen.

Hij is dood. Ze ontdoet zich van zijn lichaam in de container aan de achterkant van het appartement, maar niet voor ze een souvenir nam. Want wat hij niet wist en ook niet maar kan na vertellen, is dat onze lieftallige dame die nacht op jacht was.

Elke vrijdagavond gaat ze op zoek naar haar volgende slachtoffer. In haar kelder staan de bokalen vingers, tenen, oren en zelfs geslachtsdelen netjes gestapeld op planken. Waarom doet ze dit, vraagt u? Wel.

Can’t a girl have a little fun?